Montaj Parchet, Lambriuri, Copertine

Intretinere Parchet

Intretinere parchet?

Un parchet frumos si durabil

Pentru a avea un parchet frumos si durabil trebuie sa-i oferim o intretinere adecvata. In general parchetul se ingrijeste in functie de tipul de finisaj al pardoselii. In ziua de astazi majoritatea pardoselilor au finisaje methane, din acest motiv nu se va folosi ceara de parchet. Nu recomandam nici folosirea produselor de curatare a ceramicii sau pentru vinilyn deoarece ceara acrilica il face foarte deosebit de alunecos.


Incercati sa protejati parchetul oprind accesul cioburilor, pietricelelor si a murdariei in general plasand covorase la intrarile exterioare. Este permisa maturarea sau aspirarea pardoselilor din lemn dar niciodata nu se va spala parchetul cu un mop ud deoarece acest lucru va deteriora lemnul si va lasa in urma reziduri decolorate.


De aceea este bine ca orice urma de mancare sau pete sa se stearga imediat cu un prosop uscat sau usor umezit dar niciodata ud in exces.


Sub picioarele meselor, scaunelor si in general a corpurilor de mobilier se monteaza protectii din pasla pentru evitarea zgarierii parchetului.


Atunci cand aplicati ceara pe parchet evitati sa o aplicati in exces. Pentru a va proteja parchetul de zgarieturi aplicati pe picioarele mobilei plastic sau protectii speciale.


Evitati folosirea pantofilor tip sport sau a celor cu tocuri inalte deoarece acestia pot provoca ciobirea parchetului.

Inapoi la: Pagina anterioara

Producem, Vindem, Montam,
Parchet Masiv, Stratificat, Laminat
Dusumele De Exterior, Raschetam Parchet Masiv Si Stratificat

Raschetari parchet

Raschetari parchet

Folosim scule profesionale pentru a reda parchetului stralucirea si culoarea initiala.
Raschetam orice fel de parchet (masiv, triplustratificat, etc.). Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0732.40.30.33 (Bogdan)

Gresie, Faianta, Zugraveli ...

Gresie, faianta, zugraveli, rigips, gleturi, tencuieli, ridicam case

Executam lucrari de calitate (gresie, faianta, zugraveli, rigips, gleturi, tencuieli, ridicam case) si toate acestea la preturi avantajoase. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0732.40.30.33 (Bogdan)

Povesteste-ne despre proiectul tau acum iar noi iti raspundem cu o oferta de pret si sfaturi constructive in vederea achizitionarii si montarii parchetului de orice tip.

Cere o estimare de pret acum
Campurile Nume, Telefon si Mesaj sunt informatii obligatorii